تغذیه
حجم
668/77 کیلوبایت
صفحه
37
فرمت
pptx
11000
دانلود
پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها
پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها
دانلود پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها
دانلود پاورپوینت خصوصيات فيزيولوژيكی كپک ها جهت رشته ی تغذیه در قالب 37 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
بطوركلی غالب كپكها در مقايسه با مخمرها و باكتری ها به رطوبت كمتری نياز دارند. غالب كپک ها مزوفيل هستند . درجه حرارت اپتيمم براي غالب كپكها 30 – 25 درجه سانتيگراد . بعضی در 37 – 35 يا بالاتر نيز رشد ميكنند. تعدادی سرمادوست هستند . بعضی به آهستگی در درجه حرارت زير انجماد رشد ميكنند. رشد در 5- تا 10- گزارش شده است . تعدادی هم گرما دوست هستند
فهرست مطالب
خصوصيات فيزيولوژيكی كپكها
کپک های مهم در مواد غذایی
رده فيكوميستها Phycomycetes
رده آسكوميستها Ascomycetes
رده دوتروميستها
مخمرهای مهم در مواد غذائی
مخمر ها
رده آسكوميست ها
رده دوتروميست ها
11000 تومان
پرداخت آنلاین و دانلود
کلمات کلیدی :
پاورپوینت خصوصيات كپک ها
پاورپوینت انواع كپک ها
پاورپوینت فيزيولوژيكی كپک ها
پاورپوینت فيزيولوژيكی كپک
پاورپوینت كپک ها
پاورپوینت خصوصيات كپک ها